kloi kakvu ne možete da zamislite

ČIK PROBAJTE DA SE NE NASMEJETE: Članice porodice Kardašijan imitirale jedna drugu i Holivud VRIŠTI od smeha (VIDEO)

0

Kris Džener i njene ćerke su toliko bliske i uvek raspoložene za šalu da bez svađe i neprijatnih scena mogu međusobno da se imitiraju i karikiraju. Rezultat: urnebesni snimci!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je Kortni Kardašijan, najstarija od slavnih sestara, objavila da uskoro napušta rijaliti U korak s Kardašijanovima nakon više od decenije učešća, fanovi ove porodice zabrinuli su da su odnosi među njima narušeni. Čini se da to ipak nije slučaj, budući da su nam Kortni, njene mlađe sestre i majka priredile jednu urnebesnu šalu.

 

Naime, članice poznate porodice odlučile su da se maskiraju i imitiraju jedna drugu i bile su u tome veoma uspešne. Kris se maskirala u Kloi, Kloi u Kris, Kortni u Kim i obrnuto, a fanovi će još dugo prepričavati njihov provod na ovoj porodičnoj večeri u okviru čuvenog rijalitija.

 

1 / 14 Foto: E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Najviše pažnje privukla je Kloi Kardašijan, koja je stavila kratku tamnu periku i „uskočila“ u lik svoje majke Kris. U jednom trenutku, ona kaže:

 

Zašto mislite da sam pijana neprestano? Moje devojke se stalno svađaju oko gluposti i treba mi nešto da ublažim to.

 

Ipak, najviše reakcija izazvalo je kada je Kloi maskirana u majku rekla:


Kajli, ti možeš da sedneš pored mene jer si moja miljenica i zarađuješ milijardu dolara… Imam moju Kajli, moju bebu od milijardu dolara. Ona će mi zauvek biti najdraža iz milijardu razloga.

 

Dakle, ako ste se pitali da li je neka od ćerki miljenica čuvene mamadžerke Kris Džener, eto odgovora!

 

 

makonda-tracker