foto

NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Bred Pit je osvojio Zlatni globus, ali SVI pričaju samo o reakciji Dženifer Aniston

0

Slavni glumac nagrađen je sinoć prestižnim priznanjem za ulogu u Tarantinovom filmu „Bilo jednom u Holivudu“, ali već danas je u senci svoje bivše supruge.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle godine, jedna od glavnih filmskih vesti bilo je najnovije ostvarenje Kventina Tarantina, u kojem je slavni režiser kao glavne partnere postavio Leonarda Dikaprija i Breda Pita!

 

 

Sam film i gluma dvojice umetnika i njihove koleginice Margo Robi privukli su mnogo pažnje i već tada se spekulisalo da će svi oni konkurisati za najprestižnije nagrade. Prva velika je već stigla: Bred Pit sinoć je osvojio Zlatni globus za ovu rolu. Ipak, iste večeri društvene mreže i mediji brujali su o nečemu drugom — reakciji njegove bivše supruge Dženifer Aniston.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kamere su tokom Bredovog govora sve vreme snimale njegovu bivšu dragu, koja je izgledala oduševljeno, nije skidala osmeh s lica, a čak i nakon što je Pit održao govor i seo na svoje mesto, sve vreme ga posmatrala.

 

Hteo sam da povedem majku, ali nisam mogao jer, čim neko samo stane pored mene, oni napišu da se viđamo. To bi bilo baš čudno  — našalio se glumac.

 

Kasnije u toku večeri, Dženifer je prisustvovala jednoj žurki, a paparaci su zabeležili da je i Pit bio na njoj!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Otkako se razveo od Anđeline Džoli, mediji stalno povezuju Breda Pita s bivšom suprugom, a nedavno se pisalo čak i da su se tajno venčali! Ipak,izvori bliski glumcima ističu da su oni samo prijatelji i da uživaju u svom novom odnosu. 

 

 

makonda-tracker