nije im bilo lako

BILA JE TRUDNA, SAMA I U ŠOKU: Lepotica kroz suze ispričala kako je saznala da je poznati glumac vara

1

Malo je ljudi koji ovih dana na društvenim mrežama trpe bes kao slavni glumac koji je bio neveran supruzi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eniko Periš (35), lepotica za kojom smo nedavno uzdisali i supruga američkog glumca Kevina Harta (40), u dokumentarnoj seriji pod nazivom Kevin Hart: Don‘t F**k This Up podelila je emotivnu priču o tome kako joj se srušio čitav svet.

 

Par koji je u braku od 2016. godine, a bio je u vezi godinama pre toga, bio je pred ogromnim izazovom 2017. godine, kada je Eniko saznala da je glumac i komičar vara. Štaviše, ona nije samo čula za to — videla je snimak.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Saznala sam iz poruke. Ne znam ko mi ju je poslao — rekla je Perišova kroz suze. — Poslali su mi snimak Kevina i, znate, druge žene. Bila sam trudna u tom trenutku, bila sam u sedmom ili osmom mesecu trudnće. Doručkovala sam kad sam uzela telefon i odmah se izgubila. Pozvala sam ga plačući, pobesnela sam. Ponavljala sam: Kako si dozvolio da se ovo desi? Javno si me ponizio. Sve je na Instagramu, sve je na društvenim mrežama. To je bila svađa koja je neprestano trajala, danima. Rekla sam mu da, ako je to ono što planira da radi, ne želim da budem deo svega.

 

U istoj epizodi, i Hart se osvrnuo na ovaj događaj.

 

foto: Profimedia

To nije bio lak razgovor. Najgore je kad znate kako se neko oseća zbog vas — objasnio je.

 

Ipak, par je prevazišao ovu krizu i danas izgledaju srećnije nego ikad, a nedavno su zajedno prošetali crvenim tepihom, prvi put nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je glumac povređen ranije ove godine.

 

S obzirom na simpatije koje Hartovi fanovi gaje prema njegovoj izabranici, na društvenim mrežama može se pročitati veliki broj uvreda na njegov račun nakon emitovanja ove epizode dokumentarne serije. Ipak, nisu izostale ni uvrede na račun Eniko, budući da je Kevin vezu s njom započeo dok je još bio u svom prvom braku s Torei Hart.

 

 

makonda-tracker