foto

VARAO JU JE DOK JE BILA U DRUGOM STANJU: Slavni glumac se pojavio na crvenom tepihu u društvu supruge i NIKO nije gledao u njega

0

Iako je ovo prvi put da se Kevin Hart pojavljuje na nekom javnom događaju nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške povrede, glumac nije bio u centru pažnje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kevin Hart (40) je na sinoćnoj premijeri filma Džumandži — novi nivo prošetao crvenim tepihom i pokazao da se oporavlja od saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao pre tri meseca. Glumac je tada zadobio povrede kičme zbog kojih su mnogi strahovali za njegov život, ali on se danas oseća dobro i izgleda bolje nego ikad.

 

 

Međutim, ni to nije bilo dovoljno da sve oči budu uprte u njega, a razlog je kevinova prelepa supruga Eniko Pariš (35)!

 

Ova lepotica sve je ostavila bez daha u seksepilnoj kombinaciji topa i mini-suknje i nude salonkama, a ovaj look je upotpunila tašnicom u obliku urolanog svežnja novčanica.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Budući da Eniko retko viđamo na crvenom tepihu, mnogi su je ovom prilikom videli prvi put, pa je to bio povod da se mediji prisete bračne krize u koju su Hart i njegova draga svojevremeno upali.

 

Naime, pre dve godine, glumac je objavio snimak u kojem se izvinjava supruzi jer ju je varao dok je bila u drugom stanju. On je potom priznao da je to učinio ne samo zbog svoje drage već i zato što je neko pokušao da ga uceni kako ne bi objavio njegov seksualno sugestivni video. Kako je tada pisala američka štampa, to nije bio prvi put da je Kevin varao suprugu — samo prvi put kako je uhvaćen u prevari.

 

Nakon što se prašina slegla, par je nastavio dalje kao da se ništa nije dogodilo, a dobili su i dete.

 

 

makonda-tracker