nije joj lako

ZA BOŽIĆ ĆE OSTATI SAMA U OGROMNOJ VILI: I ova pevačica nastavlja srceparajuću bitku za starateljstvo, a malo je poznato zašto ga je izgubila

1

Samo dan nakon što su njeni najvatreniji obožavaoci izrazili bojazan za duševno zdravlje pevačice, američki mediji javljaju da je Britni Spirs odlučna da provodi više vremena sa sinovima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Početkom septembra, strani mediji javili su da je pevačica Britni Spirs izgubila starateljstvo nad sinovima Šonom i Džejdanom nakon što je njen otac Džejmi Spirs napao fizički jednog od njih.

 

Ovaj napad policiji je prijavio Kevin Federlajn, otac dvojice dečaka i bivši suprug pevačice, a sud je nakon toga odredio da mališani provode 70 procenata vremena sa ocem i ostatak s majkom. Pre toga, bivši supružnici delili su starateljstvo nad sinovima.

 

U mesecima koji su usledili, Britni nije bilo lako. Njen otac je navodno lošeg zdravstvenog stanja, ona je viđena kako posećuje jednu kliniku, a proteklih dana fanovi su izrazili strah za njeno mentalno stanje budući da izgleda zapušteno i rasejano.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nije poznato da li je uzrok svega činjenica da Britni nedostaju njena deca, ali US Magazine danas javlja da se ona nada da će moći da provodi više vremena s njima.

 

Navodno, pevačica planira da u narednoj godini uloži žalbu na ovu odluku suda, a pred njom je težak period jer će s decom morati da se pozdravi na praznik.

 

Dečaci će biti kod nje za Badnji dan, a onda će u nekom trenutku na Božić otići kod tate — istakao je izvor blizak pevačici.

 

US Magazine dodaje da Spirsova i Kevin Federlajn nemaju nikakav odnos i ništa ne rade zajedno, kao porodica.

 

 

makonda-tracker