PROŠLA KROZ PAKAO

"PRAVILA SAM SE MRTVA DA BI PRESTALI DA ME TUKU": Slavna glumica dugo je krila BOLNU ISTINU, a onda je rešila da progovori o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu!

1

Glumica je dugo osmehom skrivala tugu koju sa sobom nosi, a tek pre nekoliko godina odlučila je da progovori o patnjama koje je preživela.

foto: Profimedia

U tom momentu, Meril je sedela u ordinaciji i samo nemo posmatrala svoju ljubav, da bi se odjednom trgla i pitala: "Gde ćemo danas na večeru?".

 

Ovo je bio početak njene borbe, koja je trajala sve do samog kraja kada je Džon preminuo.

 

Glumac je kada je saznao da boluje odmah otkazao sve projekte na kojima je igrao, a Meril je počela da radi punom parom i još više nego ranije.

 

- Moj voljeni je teško bolestan i s vremena na vreme je u bolnici, kao sad. Divno se brinu o njemu i ja dajem sve od sebe da ne smetam okolo kršeći ruke, ali konstantno brinem i konstantno se pretvaram da sam vedra, što me mentalno, fizički i emotivno iscrpljuje više nego bilo šta u mom životu - poverila se Strip u pismu koje je poslala svom profesoru drame sa Jejla i u jedinom momentu kada je spomenula teške momente u zajedničkom životu.

 

Džon je početkom marta primljen u bolnicu, a 12. marta su lekari zvali Meril kako bi joj saopštili da je gotovo. Ona je držala svog voljenog u rukama i tako se ugasila jedna velika ljubav.

 

Meril se nakon ovog gubitka veoma teško oporavila i nakon toga se udala za američkog skupltora Dona Garnera, sa kojim živi i danas i imaju četvoro dece.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker