PROŠLA KROZ PAKAO

"PRAVILA SAM SE MRTVA DA BI PRESTALI DA ME TUKU": Slavna glumica dugo je krila BOLNU ISTINU, a onda je rešila da progovori o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu!

1

Glumica je dugo osmehom skrivala tugu koju sa sobom nosi, a tek pre nekoliko godina odlučila je da progovori o patnjama koje je preživela.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Život legendarne Meril Strip nije bilo nimalo lak. Dva puta je napadnuta, a jednom su je kriminalci toliko tukli, da se ona pravila da je mrtva kako bi prestali.

 

- Jednom sam napadnuta na ulicama Njujorka. Pravila sam se da sam mrtva kako bi prestali da me tuku. Bilo je to kao da gledam svoje telo da pada sa 20 metara visine - jednom prilikom je ispričala Meril koja se nakon napada tokom kojeg je bila na ivici smrti, jedva oporavila.

 

Međutim, tu nije bio kraj užasnim događajima. Jedno veče je bila u društvu dobre prijateljice, koja je svima dobro poznata.

 

- Meni blisku osobu su napadali i tukli. Tada sam poludela i počela sam da udaram napadača. Sa mnom je bila i Šer. Oterale smo napadača, to je bilo čudo - rekla je Meril na dodeli nagrada za istraživačko novinarstvo.

 

foto: Profimedia

Međutim, možda najlepša, a ujedno i najtragičnija priča je o ljubavi njenog života, kolegi Džonu Kazaleu, u kojeg se zaljubila pre četiri decenije. Džon je od Meril bio stariji 14 godina i ljubav je buknula još od prvog momenta kada su se upoznali, 1976. godine.

 

- Nikada nisam nekog takvog upoznala. Bio je jedinstven, vrlo saosećajan i znatiželjan - rekla je Meril kasnije o Džonu.

 

Iako su se mnogo voleli, par nije mogao da učini ništa kada se Džon 1977. godine razboleo. Po nalogu prijatelja otišao je kod lekara i odmah je ustanovljeno da boluje od karcinoma pluća.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker