SVE ZA LEPOTU

Podvrgla se ilegalnoj operaciji, pa preživela agoniju: Pevačica otkrila šokantne detalje injekcija za povećanje zadnjice

0

Dvadesetpetogodišnja reperka Kardi Bi ispričala je svoje gorko iskustvo sa ilegalnim operacionim postupkom kojem se prepustila u jednom podrumu u Kvinsu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica Kardi Bi progovorila je o svom bolnom iskustvu i otkrila šta ju je navelo na drastični korak. Pevačica je odlučila da promeni svoj izgled pre četiri godine – nakon što su joj slomili srce.

 

Kada je saznala da ju je dečko prevario sa ženom, kako kaže, „ogromnog d****a“, Kardi Bi je odlučila da plati 800 dolara za injekcije koje će joj popuniti zadnjicu, i to u jednom podrumu u Kvinsu. Kaže da je danima nakon toga bila u agoniji.

Ničime vam ne otupe osećaj u zadnjici. Bio je to najluđi bol ikada. Osećala sam se kao da ću se onesvestiti. Vrtelo mi se. I to curi skoro pet dana.“

Odluci da poveća zadnjicu doprinelo je i iskustvo sa prethodnim poslom: kao striptizeta, shvatila je da plesačice sa većim zadnjicama zarađuju i mnogo više novca.

 

 

@gq

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

 

Rekla je da je bila zadovoljna rezultatima i da je planirala da ode da doradi započeto, ali nije uspela to da učini.

Dok sam se odlučila da odem na drugi tretman, žena koja je to radila bila je uhapšena zato što je, navodno, ubila nekoga. Neko je umro na njenom stolu.“

Kardi nije identifikovala ženu, ali najverovatnije se radi o Tamiri Mobli, koja je slučajno ubila studentkinju 2013. godine, kada je ubrizgala toksični silikon u njenu zadnjicu; Moblijeva je osuđena na zatvorsku kaznu 2018. godine, nakon što je priznala krivicu.

 

 

 

makonda-tracker