nije ni slutila

DA LI SE OVIM ISKUPIO ZA PREVARU? Lepa reperka zaplakala kad je u tanjiru ugledala poklon vredan 3,5 MILIONA EVRA (FOTO)

0

Ukoliko ste mislili da su najskuplji pokloni rezervisani za sestre Kardašijan i Džener, razuverićemo vas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reperka Kardi Bi proslavila je ndavno 27. rođendan i tim povodom upriličila žurku za svoje najbliže. Među njima je, naravno, bio i njen suprug Ofset, suprug njene ćerkice Kalčr (eng. Kulture).

 

Ona je uživala u veseloj proslavi, a trenutak koji će se definitivno najviše prepričavati je onaj kada je reperka dobila poklon od svog dragog. Reper joj je, naime, na tanjiru uz crvene ruže servirao najskuplji poklon koji je Kardi ikad dobila — dijamant pod nazivom Dijamant Titanika, koji je procenjen na oko 3,5 miliona evra, kako piše američki Cosmopolitan. U pitanju je prsten od 100 karata s dijamantom sečenim u obliku srca.

 

Čuvena Kardi Bi ostala je bez reči i zaplakala kad je ugledala ovaj dar, a Ofsetu se zahvalila poljupcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

 

Popularni reper zaista ima zbog čega da joj udovoljava — Kardi Bi i Ofset raskinuli su svega nekoliko meseci nakon što je ona donela na svet njihovo prvo dete zbog njegove navodne prevare. Kasnije se spekulisalo da je on samo imao nameru da je prevari, ali da to ipak nije uradio, a reperka mu je nakon izvesnog vremena pružila drugu priliku.

 

 

makonda-tracker