foto

Paparaci su imali pune ruke posla: 3 neodoljive situacije u kojima su se ovih dana našli slavni roditelji

0

Iako raspolažu milionima dolara i okruženi su glamurom, kada se reflektori isključe, ove zvezde su samo mame i tate...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Tako oni najradije provode vreme u društvu svojih porodica, a naročito svojih mališana. Ipak, iako je ovo najslađi mogući zadatak za naše omiljene zvezde, ima trenutaka kad on nije lak i kada slavni roditelji moraju da budu veoma kreativni ne bi li utešili svoje dečake i devojčice...

 

Kameron Dijaz diže prašinu još jednom izjavom o majčinstvu: U 18. godini sam odlučila da neću imati decu - i nisam se pokajala

 

Kortni Kardašijan

 

foto: Profimedia

Ponosna mama troje dece ima veoma zauzet raspored - pored butika čija je vlasnika, brojnih snimanja i rijalitija, ona mora da se bavi i vođenjem domaćinstva i brigom o svojim mališanima. Zato Kortni, kada je njen sinčić Rejn zaplakao i nije više želeo da hoda, nije gubila vreme, već ga je stavila na leđa i nastavila žurno da obavlja sve svoje obaveze.

 

Dejvid Bekam

 

foto: Profimedia

Bivši fudbaler uživao je u danu provedenom sa svojom decom Bruklinom, Romeom i ćerkicom Harper na plaži u Malibuu. Vesela porodica je plivala, igrala se u pesku, trčala, surfovala... Ipak, jedna od najlepših fotografija koje su paparaci uspeli da snime jeste ovaj simpatičan prizor tate i ćerke kako kuju nove planove.

 

Robi Vilijams

 

foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, britanski pevač je na Beverli hilsu sačekao svoju ćerkicu Teodoru Rouz nakon školice. Nije poznato da li zato što mnogo voli da crta i piše ili zbog toga što joj se ne rastaje od drugara, tek - malena Teodora pojavila se neutešno plačući. Da tuga brzo prođe postarao se njen slavni tata, koji ju je snažno zagrlio.

makonda-tracker