želeo je nokte u bojama duge

IMA SAMO 4 GODINE, A VEĆ STRAHUJE OD TUĐEG MIŠLJENJA: Ališa Kiz odvela sina na manikir i izašla BESNA KAO RIS!

1

Popularna pevačica podelila je na društvenim mrežama snimak u kojem je otkrila neobičnu scenu koju je sa svojim sinom doživela u jednom kozmetičkom salonu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ališa Kiz (38) pre nekoliko dana otišla je na manikir sa svojim sinom Genesisom (4) i, kako je otkrila, mališan je tražio da se i njemu nalakiraju nokti, i to da ima dugu na prstima. Manikirka mu je nalakirala nokte u različite boje, ali kada je završla dečak je izjavio da ne želi to na svojim noktima.

 

Ljudima se neće svideti — rekao je Genesis, a njegovu mamu je to zabolelo.

 

 

Možete li da poverujete? Četiri godine. Ima četiri godine! — naljutila se Ališa i objasnila sinu da treba da se drži onoga što želi i što je izabrao i da ljudi mogu da pomisle samo kako je kreativan, kao i da mnogo muškaraca lakira nokte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

 

Ovo iskustvo ju je ipak nateralo da razmisli o tome koliko nas sve neprestano procenjuju i osuđuju nas.

 

Ja to vidim ovako: postoji muška i postoji ženska energija u svakom od nas, tačka — istakla je i dodala da je to strašno nervira i da se pita zbog čega je problem da pokažemo obe stvoje strane.

 

Nakon što je pevačica podelila ovu priču na društvenim mrežama, oglasio se veliki broj slavnih kako bi je potržao, a među njima i glumica Trejsi Elis Ros i čuvena fitnes instruktorka Žanet Dženkins.

 

 

makonda-tracker