uspešni i pametni

Mnoge kolege će im pozavideti: Ove zvezde mogu se pohvaliti nadprosečnom inteligencijom

0

Prva asocijacija na svetske zvezde uglavnom su slava, novac i buran život. Ipak, brojnim poznatim glumcima i pevačima možemo da pozavidimo i na visokoj inteligenciji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rouan Atkinson

 

Mister Bin je zapravo veoma pametan iako se u ulozi u istoimenoj seriji koja ga je proslavila, nije pokazao u najsjajnijem svetlu kada je inteligencija u pitanju. Ipak, Rouan je na testu inteligencije sve iznenadio sa koeficijentom od neverovatnih 173.
 

Ovo je žena zbog koje je Mister Bin ostavio sve

 

Madona

 

Kraljica popa je pokazala da nije dobra samo u pevanju i pravljenju skandala, već se može pohvaliti i izuzetno visokim koeficijentom inteligencije koji iznosi 140.

foto: Profimedia

Ališa Kiz

 

Pevačica specifičnog vokala takođe se može pohvaliti visokim IQ-om od 154.

 

Šeron Stoun

 

Holivudska glumica izuzetne lepote pored svog savršenog izgleda i bogate karijere, ima još jednog keca u rukavu - IQ od 148!
 

Šeron Stoun joj odmah odgovorila: Isplivalo pismo u kojem je Madona ogovarala slavne lepotice - ne krijući da im zavidi

foto: Profimedia

Šakira

 

Najpoznatija Kolumbijka bila je veoma uspešna tokom školovanja, a u tome joj je umnogome pomogao koeficijent inteligencije koji iznosi 140.

 

Potpuna transformacija koja se ne dopada svima: Šakira više ne izgleda ovako (FOTO, ANKETA)

 

Ešton Kučer

 

Ne tako pametni Majkl Kelso iz serije Vesele sedamdesete zapravo je samo dobar glumac. On je naime u privatnom životu i te kako inteligentan, sa koeficijentom od čitavih 160!

foto: Profimedia

Sindi Kraford

 

Iako manekenke bije glas da misle samo o dijetama i lepoti, Sindi je takve navode ponosno demantovala, otkrivši da njen IQ iznosi 154.

 

Žene maštaju da imaju muža kao ona: Sindi Kraford jednom porukom rasplakala Holivud (FOTO)

 

Kventin Tarantino

 

Producent i režiser, poznat po brutalnim i nasilnim filmovima, očekivano ima i visok koeficijent inteligencije, koji iznosi čitavih 160.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker