Nije pogazila reč

Zbog ovoga su svi gledali u nju: Poznata pevačica je ovim izdanjem izazvala pravi šok na dodeli MTV nagrada (FOTO)

0
Niko nije očekivao da će se jedna od velikih svetskih zvezda pojaviti u ovakvom izdanju. Ona je svojim izgledom napravila pravu pometnju, ali je ostala dosledna sebi!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad Ališa Kiz da svoju reč, u to se - zaista - može verovati!

 

A njen zavet je da će se od sada pojavljivati "make-up free" i to je obelodanila još u maju ove godine, piše Lisa.rs.

 

Tako se i na selebriti događaju sezone -dodeli MTV nagrada za 2016. godinu 28. avgusta u Njujorku Ališa pojavila bez trunke šminke. Ili makar, bez trunke vidljive šminke izuzev možda neke blago tonirane kreme koja ujednačava boju tena.

 

Porodila se Ališa Kiz: Dobila sam sina, koja radost!

 

Nije bilo drečavih karmina, ni lažnih trepavica, ni veštački konturisanih jagodica...

 

U crveno-crnoj maksi haljini modne kuće "Kavali", sa ogrlicom ulepšanom njenim inicijalima, Ališa se pojavila na crvenom tepihu u pratnji supruga Svisa Bica.

 

foto: Profimedia

 

 

Predstavljajući dobitnika nagrade za najbolji muški video, Ališa je publiku podsetila na godišnjicu velikog govora Martina Lutera Kinga, a onda oduševila sve prisutne pesmom i a kapela izvođenjem.


Ališa Kiz u najseksepilnijem izdanju do sad (FOTO)

 

Ališa Kiz je jedinstvena, strasna i posvećena jednom cilju - da širi svetlost! Ovaj slogan na Instagramprofilu popularne pevačice u potpunosti je u skladu sa njenim zavetom iz maja, u kojem je istakla:

 

Težak mejk-ap je u potpunosti kontrolisao moj izgled".

Pozirala gola: Ališa Kiz ponosna na svoje telo u trudnoći (FOTO)

Svaki put kad bih krenula iz kuće, brinula bih ako nisam našminkana," izjavila je Ališa. "Šta ako neko hoće sliku? Šta ako je objavi? Bile su to nesigurne i površne misli, ali iskreno sam to mislila. A sve se to, ovako ili onako, zasnivalo na tome šta drugi ljudi misle o meni."

 

Na dodeli nagrada MTV, Ališa je dokazala da je njena odluka i dalje čvrsta, a svetski portali ne prestaju da bruje o njenom nastupu!

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker