godine im nisu problem

LJUBAVNI POHODI PREBOGATOG BIZNISMENA: Bio je sa Naomi Kempbel i Hajdi Klum, a sad ljubi 49 godina mlađu lepoticu (FOTO)

3

Uspeo je da zavede mladu 20-godišnju studentkinju, pa sada uživaju u romansi.

naomi i hajdi
naomi i hajdifoto: Profimedia

Italijanski biznismen i bivši šef Renoa u Formuli 1, Flavio Brijatore uplovio je u novu vezu, što je odmah izazvalo pregršt komentara. Naime, njegova nova devojka, studentkinja Benedeta Bosi, od Flavija je mlađa čak 49 godina. Podsetimo, on ima 69 godina, dakle - mlada Benedeta ima tek 20. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavio Briatore (@briatoreflavio) on

 

Ona je studentkinja prava u Milanu, a sa Flavijom je provela vikend na njegovom imanju u Keniji, čime su javnosti zapravo otkrili svoju romansu. On ju je i osvojio na nesvakidašnji način. Iako živi u Monte Karlu, poslao je automobil po nju u Milano, a onda su privatnim avionom odleteli u Rim! Tamo su u luks hotelu proveli noć zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews) on

 

Flavio je poznat po ljubavnim vezama sa slavnim manekenkama, a i one su bile lude za njim! U braku je bio sa Elizabetom Gregorači, sa kojom ima sina. Njegove najpoznatije ljubavi jesu Naomi Kempbel i Hajdi Klum, a sada je red došao na mladu plavušu, za kojom je vremešni Flavio poludeo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavio Briatore (@briatoreflavio) on

 

 

makonda-tracker