PRAVA ZGODNICA

OTKAD GA JE NAOMI OTKAČILA, POPULARNI PEVAČ NE GUBI VREME: Lijam je našao novu devojku i to ćerku BOGATOG ADVOKATA! (FOTO)

0

Sve mu padaju pod noge

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanskom muzičaru Lijamu Pejnu, nedavno je vrtoglavo skočila popularnost i to zbog spekulacija da je u vezi sa 23 godine starijom Naomi Kempbel.

 

Veza je navodno potrajala dva meseca, kada ga je manekenka ostavila jer je "dosadan". Ipak, muzičar nije dugo patio, već je ubrzo pronašao novu devojku  i to kakvu!

 

foto: Profimedia

Britanac je nedavno fotografisan u izlasku sa Majom Henri, 18-godišnjom manekenkom i Instagram zvezdom, a kako se par držao za ruke, bilo je lako zaključiti kakva je priroda njihovog odnosa.

 

Mnogi tvrde da je Pejn bio sa Majom i dok se udvarao Naomi, te da su tek sada stvari postale ozbiljnije.

 

Maja i Lijam se poznaju godinama, a upoznali su se tako što je ona kao njegova obožavateljka posetila događaj na kome je nio.

 

foto: Profimedia

Inače, ova 18-godišnja brineta je ćerka poznatog američkog advokata Tomasa Henrije čije je bogatstvo nesagledivo, a ona je deo svog nasledstva dobila već kada je napunila 15 godina.

 

Podsetimo, pre veze sa Naomi i Majom, Lijam je bio u vanbračnoj zajednici sa pevačicom Šeril Kol, sa kojom ima i sina Bera.

 

 

 

 

 

makonda-tracker