unosi jezu u kosti

NEŽNA PLAVUŠA SVE ZAPREPASTILA U NOĆI VEŠTICA: Čik pogodite koja poznata lepotica se krije ispod ovog kostima (FOTO)

0

Ni ove godine niko nije imao bolji kostim!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok gledamo fotografije slavnih na žurkama povodom Noći veštica, oduševljavamo se tome koliko su smeli, kreativni i duhoviti, ali svi se uvek pitaju isto: u šta se maskirala Hajdi Klum.

 

Nemačka manekenka s adresom u Americi i ove godine definitivno je imala najbolju masku. Nakon što smo je videli kao Fionu iz "Šreka", Majkla Džeksona iz spota za pesmu "Triler", ultraseksepilnu Džesiku Rebit iz "Ko je smestio zeki Rodžeru" i baku, Hajdi Klum nam je pokazala kako izgleda kao ženska verzija Frankenštajnovog čudovišta!

 

 

Doduše, budući da je njen suprug Tom Kaulic bio maskiran u okrvavljenog astronauta, nije isključeno da je Hajdi želela da nam pokaže kako zamišlja vanzemaljke.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kostim na kojem je radila još od avgusta sastoji se od šrafova na mestu gde bi trebalo da budu bradavice, koža joj je pokidala, vire i ispadaju mišići i creva, a tu su i broni kablovi i metalni dodaci...

 

Njoj je kostim, inače, nameštan punih 12 sati, i to u izlogu njujorške Amazonove prodavnice, dok su zainteresovani prolaznici gledali ceo ovaj proces.


Prisetite se i nekih od Hajdinih starih kostima...

 

1 / 7 Foto: Nancy Rivera / Zuma Press / Profimedia

 

A ukoliko ste se od ovih zastrašujućih fotografija uželeli i naše stare dobre i prelepe Hajdi...

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker