IZGLEDA KAO STARICA

ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE, A IMA TEK 33 GODINE: Pred glumicom je bila blistava karijera, a onda je počela da ređa SKANDALE - više niko ne može ni da je PREPOZNA! (FOTO)

0

Glumica i pevačica Lindzi Lohan bila je perspektivna mlada zvezda, ali bi se reklo da je zbog načina života koji je odabrala, propustila mnoge šanse i doživela mnogo manju slavu i uspeh od one koja joj se smešila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na samom vrhuncu slave, Lindzi nije odolela žurkama, alkoholu i drogi, ali ni druženju sa Paris Hilton i Britni Spirs koje su i same poznate po skandalima. Umesto da vreme provodi u studiju ili na setovima filmova, Lindzi je boravila u noćnim klubovima, a paparaci su bili svedoci njenih mnogobrojnih pehova.

 

foto: Profimedia

Holivud je mladoj glumici počeo "da okreće leđa" jer je bila nepouzdana i sklona skandalima (bila je hapšena nešto više od dvadeset puta, a čak tri puta je boravila na klinikama za rehabilitaciju), a onda je počela da se bavi vošenjem vođenjem restorana na grčkom ostrvu Mikonos, snimanjem rijaliti programa, ali ni tu nije imala previše uspeha.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

Njena nekadašnja lepota, takođe je izbledela, a reklo bi se da je uzrok buran način života koji je vodila, ali i brojne plastične operacije. Iako ima samo 33 godine, mnogi su se složili da izgleda kao starica.

 

Posrnula glumica nedavno je viđena na odlasku iz jednog hotela u Njujorku bez trunke šminke, a mnogi su se složili da ne liči na sebe, dok je neke njen izgled čak i zabrinuo.

 

 

makonda-tracker