čudno

Majka posrnule glumačke zvezde otkrila kako funkcioniše njena veza: Sa dečkom je već 5 godina i NIKAD ga nije videla uživo

2

Njoj nije neobično to što nikad nije videla svog momka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nisam luda, verujte mi da ga volim i da ću se udati za njega. U vezi smo pet godina, ali istina je da se nismo nikada videli", priča Dina Lohan (56).

Majka američke glumice Lindzi Lohan (32) u televizijskoj emisiji ispričala je kako je srećno zaljubljena u muškarca kojeg nije videla, čak ni preko video-poziva, a kamoli uživo.

 

- Dopisujemo se preko poruka svaki dan, zovemo se na telefon. Imam osećaj da ga poznajem celi život. On je moja srodna duša - objasnila je Dina. Trenutno se takmiči u jednom rijaliti programu.

 

- Kunem se, stvaran je i ne izmišljam, čak sam pričala s njegovom mamom, koja je bolesna i za koju se brine, te zbog toga ne može putovati - rekla je. Njen tajanstveni dečko živi u San Franciscu, dok je Dina u Njujorku.

 

- Zar se ne bojite da vas je neko namerno namamio u vezu, ne mislite da iza tog onlajn profila stoji neka izmišljena osoba? - upitala ju je voditeljka emisije.

 

- On je stvaran! Znate, postoje i muškarci koji jednostavno ne koriste mobilne telefone - odbrusila joj je Dina.

 

 

makonda-tracker