težak period

IMA SAMO 40 KILOGRAMA, ODBIJA DA JEDE I GUBI KONTROLU NAD ŽIVOTOM: Javnost zabrinuta za stanje slavne pevačice, nakon razvoda sve je krenulo PO ZLU

0

Iako se trudi da deluje pozitivno, dešavanja u njenom životu dovela su je do nervnog rastrojstva

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Koliko god da se trudila da deluje pozitivno i nasmejano, poslednja dešavanja u životu Majli Sajrus dovela su je do potpunog nervnog rastrojstva koje je krenulo opasno da utiče na njeno psiho-fizičko zdravlje.

 

Pevačica se isprva razvela od svog dugogodišnjeg partnera Lijama Hemsforta, a onda je tugu pokušala da ublaži vezom sa Kejtlin Karter, manekenkom i influenserkom koja je pokušala da izleči njeno slomljeno srce.

 

foto: Profimedia

Međutim, nakon što je i ta veza pukla, Majli je ostala sasvim sama i prema rečima izvora za inostrane medije, prestala je da jede i drastično je smršala.

 

- Jedva da nešto pojede, povremeno uzme voće, ali to je to. Drastično je smršala i ima samo 40 kilograma, rebra joj se vide - naveo je izvor.

 

foto: Profimedia

Pevačica odbija da jede jer se punog stomaka oseća depresivno i tvrdi da gubi svu kontrolu nad svojim životom. Da stvar bude gora, ponovo se vratila lošim navikama koje uključuju opijanja i konzumiranje marihuane, prenosi "TeenStar".

 

- Ona se potpuno isključila iz stvarnog života i po ceo dan konzumira marihuanu. Veruje da ona hrani njenu dušu i telo bolje od bilo kojih namirnica - dodaje izvor.

 

 

makonda-tracker