prelepa glumica

U 47. GODINI IZABRANA ZA NAJLEPŠU ŽENU, A NE OSEĆA SE KAO LEPOTICA: Zaslužena titula za glumicu koja skoro nikad NE NOSI šminku, ali i bez nje izgleda NEVEROVATNO (FOTO)

3

Kako kaže, njena deca su zaslužna za lep i prirodan izgled.

foto: Profimedia

Dženifer Garner (47) krasi naslovnicu poznatog časopisa i to bez trunčice šminke na licu. U razgovoru za "People" otkrila je tajne "bezvremenske" lepote.

 

Kako navodi lepotica koja je na pragu šeste decenije, izgleda da su za njen neverovatan izgled zaslužna deca - Vajolet (13), Serafina (10) i Semjuel (7).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on



"Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, vežem kosu u rep i stavim naočare. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment", rekla je Garner, koja je nedavno i za magazin Harper govorila o tome da privatno ne nosi šminku.

Ova laskava titula najlepše žene ju je, kako je rekla, veoma iznenadila.

Nikad se, dodaje, nije osećala kao lepotica, niti je o sebi tako razmišljala.


"Uvek sam bila zadovoljna sobom", rekla je ona, te navela da je verovatno i zbog toga mnogi doživljavaju mnogo lepšom.

 

foto: Profimedia


"Bila sam veoma iznenađena i trebalo mi je nekoliko minuta da to prihvatim i oduševim se", rekla je u kratkom videu za Instagram, društvenoj mreži na kojoj je glumica veoma aktivna, a pogotovo voli na njoj da deli recepte.

"Lepotu doživljavam veoma holistički i osećam se srećnijom i lepšom kada se manje gledam u ogledalo", dodala je.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta je ova lepotica izjavila nakon razvoda od Bena Afleka...

 

foto: Profimedia


Pre šest meseci se konačno razvela od glumca Bena Afleka sa kojem ima troje dece. Oni su se rastali još 2015. godine, a u braku su bili od 2005. godine.

 

Dženifer je otkrila svojevremeno kako je izgledao njen život nakon što su se razišli.

Nisam izabrala ovakav život za sebe ili svoju decu. Nikada ne bih birala da budem sama i u ovoj poziciji. To je nešto kroz šta moramo da prođemo.

Ben i Dženifer su zajedno proveli deset godina i danas su ostali veoma bliski. Poznato je da je glumica pomogla svom bivšem suprugu u lečenju alkoholizma.

 

 

makonda-tracker