menja se

BIO JE NA SAMOM DNU ŽIVOTA, A SADA SLAVI GODINU DANA KAKO JE TREZAN: Čarlija Šina poroci su doveli DO IVICE, a zbog OVE DAME odlučio je da se POTPUNO promeni (FOTO)

0

Sada diše punim plućima i ispunjava dužnosti koje ranije nije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Čarli Šin poznat je po brojnim ispadima u javnosti i borbi sa zavisnošću, ali ovih dana je pokazao kako može biti i te kako brižan otac koji voli provoditi vreme sa ćerkom Sem, za koju se sve donedavno nije bio sposoban brinuti.

 

53-godišnji Čarli tako je vikend proveo uživajući s 15-godišnjom Sem i njenim prijateljima na muzičkom festivalu Koačela u Kaliforniji.

 

foto: Profimedia

Sudeći po fotografijama, slavni otac se dobro uklopio u mlado društvo, te je dobro raspoložen uživao u programu festivala.

 

Šin je Sem dobio u braku s bivšom suprugom, glumicom Deniz Ričards.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 

Pre nego što se vratio u Ameriku, Čarli je neko vreme proveo u Londonu, gde je otvoreno progovorio o borbi sa zavisnošću od alkohola i droge, te priznao kako je u decembru proslavio godinu dana otkako je trezan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 

Otkrio je i kako neko vreme nije bio u stanju brinuti se o vlastitoj deci, što ga je zapravo i podstaklo na to da se otrezni. Često se osećao opsednut demonima kada je pio alkohol.

 

"Bilo je strašno. Ne mogu biti ovde i tvrditi vam nešto drugo, lagao bih. Neke situacije danas mi se čine nestvarnim", izjavio je glumac gledajući snimke neke od javnih incidenata i skandala koje je prouzrokovao.

 

"Danas nisam siguran kako sam uspeo prouzokovati takav haos. Nešto se čudno događalo, u meni je bio neki stranac ili me opsedao demon", zaključio je Čarli.

 

 

makonda-tracker