PONOSAN NA SEBE

VELIKA POBEDA ČARLIJA ŠINA: Slavni glumac je pre godinu dana sam sebi dao sebi OBEĆANJE, a sad je presrećan što ga je ispunio

0

Zvezda proslavlja veliki jubilej

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac i kralj skandala Čarli Šin nedavno je proslavio mali jubilej. Naime, nakon burnih godina koje su obeležili brojni skandali, sukobi, ljubavne afere i život u paklu droge i alkohola, Šin se pohvalio da je protekla godine bila jedna od najboljih u njegovom životu budući da više ne konzumira opijate i ne pije alkohol.

 

Nakon što mu je u krvi pronađen virus HIV, Čarli je odlučio da “povuče ručnu” i pokuša da svoj život barem malo dovede u red.

 

- Ni dan-danas nisam siguran kako sam uspeo da stvorim ovoliki haos u svom životu. Mislim da su me zaposeli vanzemaljci ili je neko demonsko biće ušlo u moje telo- ispričao je glumac aludirajući na period koji je iza njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 

Šin je priznao da je u jednom trenutku svoj život doveo u veliku opasnost, upuštajući se u svet narkotika i bizarnih rituala, poput ispijanja velikih količina krvi tigrova.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Profimedia

 

Glumac je priznao da je u jednom trenutku dozvolio da alkohol u potpunosti ovlada njegovim bićem zbog čega je u jednom trenutku ugrozio bezbednost svoje ćerke.

 

- Nisam bio sposoban da svoju ćerku odvezem na unapred dogovoreni događaj. Više ne pijem i ne vozim u isto vreme. U jednom trenutku sam pomoslio: “Hej, više nisam sposoban da vodim računa o svojoj deci”. Sledećeg jutra kad sam sam se probudio rekao sam sebi:”Danas je taj dan, dosta je bilo” - priznao je Šin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 

Glumac je u jednom trenutku osetio veliki zamor, ali je sve pravdao činjenicom da se radi o procesu rehabilitacije, zbog koje je njegov organizam počeo da trpi velike promene. Ipak, nakon brojnih analiza, tokom 2015. godine, Šin je došao do bolne spoznaje da je pozitivan na virus HIV, a ovu informaciju prvo je podelio sa svojom porodicom od koje je dobio veliku podršku.

 

- Prvo sam saopštio deci, kako bi vest čuli od mene pre nego što budu saznali na televiziji, nakon čega sam dobio veliku podršku ostatka porodice. Moja najstarija kći Kasandra je ovu vest najteže podnela, ali sam je razuverio činjenicom da postoji medicinski tretman koji će njenom ocu olakšati ovo veoma teško stanje - ispričao je medijima glumac nedugo nakon što je ova informacija došla do njegovih obožavalaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 

Čarli je priznao kako bi posle svega najviše voleo kada bi se uskoro mogao vratiti snimanjima, jer kako i sam priznaje, to bi mu umnogome olakšalo veoma tešku situaciju u kojoj se našao.

 

 

makonda-tracker