da li zaista ZNATE SVE o njoj?

AKO STE MISLILI DA SE UDAVALA SAMO DVA PUTA - VARATE SE! Ovih 10 činjenica o životu Kim Kardašijan SIGURNO niste znali i POTPUNO će vas IZNENADITI!

0

Čini se da o životu slavne starlete znamo apsolutno svaki detalj. Međutim, verovali ili ne, postoje činjenice o njenom životu koje do sada nisu bile poznate javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako njen život pomno pratimo putem rijalitija Keeping up with the Kardashians, Kim Kardašijan detalje o svojoj privatnosti iznosi i putem društvenih mreža, a osim toga mediji o životu svetski popularne porodice svakodnevno izveštavaju. Uprkos svemu tome, iako zvuči neverovatno, i dalje postoje detalji o slavnoj starleti koje sigurno do sada niste znali.


1. Kim ima 6 pirsinga

 

Već je svima jasno da se Kim ne libi da posećuje estetske hirurge kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, a mnogima je promaklo to da je odlučila i da uradi nekoliko pirsinga na svom telu. Jedan od njih je pirsing na pupku, jedan je na desnom uvetu, dok na levom ima čak četiri!


2. Pegica na oku

 

Mnoge dame širom sveta pokušavaju da iskopiraju stil, frizuru i šminku slavne starlete, međutim, jednu stvar zasigurno ne mogu. Reč je o malenoj pegi i to - na očnoj jabučici! Sigurni smo da ovaj detalj nikada niste uočili!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker