pomirenje ili zauvek rastavljeni?

DA LI NJIHOVU LJUBAVNU PRIČU ČEKA PREOKRET IZ BAJKE? Anđelina Džoli odlučna u nameri da se pomiri sa Bredom, a njegova reakcija mnoge će IZNENADITI

1

Nikad kraja spekulacijama o životu jednog od najslavnijih holivudskih parova

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bračni krah Anđeline Džoli i Breda Pita započeo je u septembru 2016. godine i privukao je veliku pažnju javnosti, ali strani mediji pišu kako bi ova priča, tri godine kasnije, mogla doživeti prilično bajkovit preokret! 

 

The Sun i američki mediji, naime, preneli su kako Anđelina ipak ne želi razvod, te svog "otuđenog supruga" želi natrag. Pomirenje želi postići kupujući vreme i prolongirajući proces rastave insistiranjem na detaljima. 

 

"Anđelina je jasno rekla Bredu da želi opet biti u vezi s njim. Ona bi htela da oni opet budu porodica i ne izgleda kao da ga je sposobna preboleti. Upravo zato otežava stvari sa komplikovanjem oko svih detalja razvoda", otkrio je, navodno, za The Sun izvor blizak paru.

 

Bred je pomirenje, navodno, odbio, ali želi održati dobre odnose zbog dece. Njih dvoje su se venčali 2014. godine, a zajedno imaju čak šestoro dece, biološke i usvojene. Sva deca su već dovoljno propatila u kompleksnom i bolnom procesu razvoda. Naime, četiri nedelje nakon što su se rastali, Breda je istraživao FBI zbog tvrdnji da je tokom leta fizički zlostavljao sin Medoksa.

 

Optužbe su kasnije opovrgnute, ali Anđelinin tim optužio je Breda da nije plaćao dovoljno alimentacije, a njegov tim tvrdio je kako je Bred isplatio više od milion funti za dve godine, te kako je Anđelini za novu kuću isplatio čak 6 miliona funti. S druge strane, Bred je Anđu optužio kako želi manipulisati slikom koja se u medijima o njemu stvara, te kako nenormalno produžava sam proces razvoda.

 

"Bred o svemu ćuti jer je njemu stalo samo do dece. Anđelina mu otežava stvari, ali to ga neće naterati da joj se vrati. On samo želi da sve bude sređeno - kako je moglo biti već pre godinu dana - ali ona ne želi popustiti", nastavio je izvor. 

 

Nakon javnih okršaja, par se smirio, a nekoliko puta snimljeni su tokom (naizgled mirnih) sastanaka. Kada su svi pomislili da je razvod gotov, Anđelinine navodne želje iznenadile su medije.

 

 

makonda-tracker