slučajnosti?

Raskinuli su zbog njegovog FLERTA sa drugim ženama: Nekadašnji par se slučajno susreo u kafiću i svi BRUJE o njihovoj reakciji (FOTO)

0

Nakon turbulentne veze nisu se više viđali, ali uslikani su prilikom iznenadnog susreta na javnom mestu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan i alžirski bokser i model Junes Bendžim prvi put su viđeni zajedno u maju 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Iako je među njima 13 godina razlike, navodno im ona nije smetala, već im je presudilo njegove flertovanje s drugim ženama. Koliko je bila ozbiljna njihova veza govori i činjenica da se Bendžim često družio s njenom decom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

 

U maju 2018. godine, mesec dana pre raskida, počelo se šuškati kako su se među golupčićima javile nevolje. Nakon romantičnog letovanja u susednoj Italiji, luskuznog krstarenja i glamuroznih večera, Bendžim je razljutio njene obožavaoce na Instagramu komentarom ispod fotografije na kojoj ona pozira u minijaturnom bikiniju.

 

"Ovo je ono što moraš pokazivati da bi dobila lajkove?", pitao ju je javno, a ona se nije oglasila, iako se povjerila prijateljima da joj jako smeta njegova ljubomora.

 

Mesec dana kasnije on je već bio viđen u društvu nove devojke.

 

Bivši par nedavno je naleteo jedno na drugo u Los Anđelesu dok su išli po kafu. Svedoci ističu kako se par srdačno zagrlio i izljubio, te da su pomalo i flertovali.

 

Možda uskoro padne i pomirenje!

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker