KRAH LJUBAVI

Ljubavne veze koje nisu dočekale proleće: 5 raskida koji su obeležili početak 2019.

0

Deluje da su neke veze definitivno gotove, dok za neke možda i ima spasa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tek što je počela 2019. godina, za neke parove je bila presudna. I dok skandal oko Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona ne jenjava, prisetili smo se ko je još od slavnih parova završio svoju vezu.

 

Điđi Hadid i Zejn Malik

 

Ovaj dvojac je nakon pomirenja prošle godine ponovno raskinuo početkom januara. Razlog tome bili su Zejnovi privatni problemi zbog kojih se Điđi osećala iscrpljeno i zanemareno pa odlučili da se ponovno raziđu. Ipak, Điđi je viđena i nakon raskida kako izlazi iz Zejnovog stana pa su možda manekenka i pevač samo odlučili da uzmu pauzu.

 

foto: Profimedia

Adriana Lima i Metin Hara

 

Bivša Viktorijina manekenka prekinula je 18 meseci dugu vezu s turskim piscem Metinom Harom. Par je vezu držao u popriličnoj privatnosti, a nije poznat ni razlog prekida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

Bri Larson i Aleks Grinvald

 

Ovaj holivudski par je u januaru prekinuo trogodišnju veridbu. Kako prenosi Pipl, par je ostao blizak i nakon raskida, a razlog raskinutih zaruka nije poznat.

 

foto: Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

 

I nagrada za najdramatičniji raskid odlazi u ruke... Kloi i Tristana! Nakon burne veze, Kloi je odlučila prekinuti vezu s ocem svoje kćeri Tru nakon što je saznala da ju je prevario s najboljom prijateljicom njene sestre Kajli - Džordin Vuds.

 

foto: Profimedia

Lejdi Gaga i Kristijan Karino

 

Pevačica je prije dva dana raskinula veridbu s njenim agentom Kristijanom. Izvor blizak paru izjavio je za časopis Pipl da ne postoji nikakva dramatična priča iza njihovog prekida već da im jednostavno nije bilo suđeno.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker