izneverena

PEVAČICA U ŠOKU: Dobija pretnje da će njeni sramotni snimci izaći u javnost

0

Asistentkinja ju je potajno snimala u različitim situacijama, a nakon što je dobila otkaz, počela je da preti objavljivanjem.

maraja keri
maraja kerifoto: Profimedia

Pevačica Maraja Keri (48) tuži bivšu asistentkinju Lijanu, koja ju je potajno snimala, a sada joj preti objavljivanjem privatnih fotografija i snimaka, piše People.

 

Lijana je radila za Maraju od marta 2015, ali nije bila baš najbolja pomoćnica. U ime pevačice kupovala je sebi garderobu karticom koja je namenjena poslovnim obavezama, a ne privatnim. Maraja ju je otpustila u novembru 2017, ali tada nije znala da ju je Lijana snimala po kući.

 

Dok je još radila za Maraju, asistentkinja je pokazala fotografije i snimke svojim prijateljima.

 

- Ako ikad dobijem otkaz, objaviću snimke i zaraditi novac - rekla je tada Lijana.

 

Upravo to i namerava da učini. Ubrzo nakon što je dobila otkaz, kontaktirala je Maraju i zapretila joj da će objaviti svoju "arhivu" ukoliko joj ne isplati tri miliona dolara.

 

Maraja Keri podigla je tužbu protiv bivše asistentkinje, te traži snimke, za koje je navela da su "intimni" ali i da joj plati novčanu štetu.

 

- Ona je, bez dozvole ili znanja, potajno snimala Maraju u privatnim situacijama za koje je znala da će biti sramotne i profesionalno joj naštetiti - piše u tužbi.

 

 

makonda-tracker