smirila se

Sija u 6. mesecu trudnoće: Megan Markl troši silne milione na garderobu, a sad je obukla haljinu koju možete i vi priuštiti sebi (FOTO)

0

Supruga princa Harija zablistala je u Londonu i pokazala da ipak ne mora da nosi najskuplje toalete kako bi izgledala otmeno.

megan markl
megan marklfoto: Profimedia

Interesovanje za dame sa kraljevskog dvora i dalje ne jenjava, pa nije čudo da je stranica UFO No More, zadužena za praćenje kraljevske mode, izračunala i koliko su vojvotkinje Megan Markl i Kejt Midlton potrošile na odeću 2018. godine.

 

Kako se navodi, Kejt je potrošila preko 68.000 funti, što je više od 9 miliona dinara, a Megan trostruko više - oko 406.000 funti, a to je preko 54 miliona dinara!

 

Možda je sad kraj ludom trošenju, jer je Megan spoznala da je skromniji Kejtin pristup modi simpatičniji. Uglavnom, za nedavnu posetu londonskom skloništu za napuštene životinje, lepa supruga princa Harija je ipak bila dosta skromnija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Odabrala je H&M dolčevita trudničku haljinu, koja se trenutno prodaje po ceni malo nižoj od 3.500 dinara!  Boja kafe, mini-dužina i dolčevita okovratnik su bez ikakve sumnje savršena trudnička odeća. Naravno, svoju H&M haljinu Megan je kombinovala sa visokom modom, a ponela je Armani Privé kaput i slavnu Stela Mekartni torbu. Popularni model torbe Falabela košta oko 108.000 dinara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ira ? (@doll_memories) on

 

Za razliku od jetrve Kejt Midlton, koju smo do sad mnogo puta videli u jeftinijim izdanjima, nekadašnja glumica Megan je dolaskom na kraljevski dvor ipak dala sebi malo (više) oduška. 

 

 

makonda-tracker