Preslatko

Oni su par sa najviše stila i svim im zavide, a evo i zašto! (FOTO)

0

Ovaj savršen par obara sve sa nogu kada se pojavi, i uvek dobijaju reči hvale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Olivija ima besprekoran stil koji može vrlo lako da se kopira. Ona je izgradila pravo carstvo oko svog modnog ukusa, a naslovnice modnih magazina krasila je njena pojava u haljini Karoline Herere koju je nosila na venčanju.

Sve je u kombinovanju outfita. To su mali dodaci. Kako starite, postajete svesniji i bolje razumijete šta pristaje vašem telu, a šta ne. Kada imate 18. ili 19. godina, probaćete sve, ali kako sazrevate, shvatite da neke stvari više ne želite nositi. Dobijete smisao za neki balans", otkriva nam prelepa Olivia.

Oni obožavaju sa budu muž i žena. Jasno je da im bračni život odgovara, a uostalom, dovoljno je baciti pogled na njihovu stranicu na Instagramu.

Razgovaramo i shvatim da ona nije moja devojka ili verenica, nego supruga. Supruga je super", rekao je Johan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Nisu fanovi usklađenog oblačenja i to je sjajno. Neka vas fotografija sa venčanja ne zavara. Palermo i Huebl ne oblače se namerno slično.

Oblačimo se zasebno i sretnemo se na vratima", kaže Olivia.

Izgledaju super zajedno i niko im ne može osporiti da su stilizovani, preslatki i tako zgodni.

Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razne događaje, ali obično oblačimo ono što nalaže dres kod. Tokom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Imam omiljene komade koje nosim, a mislim da svi muškarci imaju svoje omiljene kombinacije. Moja garderoba se ne menja tako često. Iste patike mogu nositi dva ili tri meseca jednostavno zato što mi se sviđaju", završio je Johan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

makonda-tracker