svaka čast

Popularna glumica iz serije "Očajne domaćice" pobedila rak: Srećna sam što sam živa! (FOTO)

0

Marsija Kros ili Bri Van De Kamp, svejedno je, a ono što je bitno jeste da je ona uspela da se izbori sa teškom bolesti i da je sada dobro.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa glumica je ponovo srećna jer je ozdravila i pobedila kancer, zbog koga je ostala bez kose. Javno se požalila preko instagrama zbog toga, ali je isto tako i želela da pruži javnu podršku svim damama koje imaju sličan problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reallymarcia (@reallymarcia) on

Tako sam zahvalna i srećna što sam živa, ali i tužna jer mi je kosa opala, veličine palca je. Da li je još neko imao sličan problem zbog raka? razgovarajte sa mnom. Znam kako vam je", napisala je Marsija u opisu svoje slike na instagramu.

Takođe je rekla da je za nju to bilo teško putovanje, ali je sada zdrava i dobro je, srećnija i prisutnija, ali i zahvalnija nego ikad. Zahvalila se svima iz dubine duše za svu ljubav i pažnju koju je dobijala.

Ako ste se pitali, imala sam analni kancer... Znam, i vi ste iznenađeni, zar ne?", priznala je glumica o tragičnom događaju koji ju je zadesio.

Saznajemo i da je njen muž, Tom Mahanej imao takođe rak, nije spomenuto čega, koji ga je zadesio 2009. godine. Pošto je na vreme otkriven, on je izlečen od njega već naredne 2010. godine, i sada je sve uredu.

 

Tada je to krila od svojih ćerkica bliznakinja, Eden i Savane, koje su tada imale samo 3 godine.

 

Sada su oboje dobro, živi, zdravi i zahvalni na tome, a njima svaka čast na lavovskoj borbi protiv ove teške bolesti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reallymarcia (@reallymarcia) on

 

 

makonda-tracker