otkriveni nepoznati detalji

STIDELA SE JEDNOG DELA TELA I VEŠTO GA JE SKRIVALA: Ova MANA Merilin Monro brisana je sa SVAKE njene fotografije!

0

Niko nije ni slutio da je jedna od najlepših žena na svetu krila ovaj kompleks

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom svoje petnaestogodišnje karijere, slavna diva Merilin Monro "odradila" je vrlo malo golišavih snimanja.

 

U nedovršenom filmu Something's Got to Give, brčkala se u toplesu, a gola je pozirala fotografu Bertu Sternu za seriju fotografija Last Sitting, koje su objavljene u američkom Vogu, 1962. godine.

 

Bilo je to njeno zadnje poziranje pre smrti, 5. avgusta iste godine.

Merilin je bila seks simbol svog vremena, a njena pojava uvek je bila savršena, ili ju je barem tako doživljavala javnost. Međutim, stvarnost je bila nešto drugačija.

 

Prelepa glumica na stomaku je imala poprilično velik ožiljak, kao podsetnik na operaciju žučne kese kojoj je bila podvrgnuta nešto pre snimanja za slavnu seriju fotografija.

foto: Profimedia

Dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glavnu glumicu jako se stidela ožiljka, a pre nego što je stala pred fotoobjektiv Berta Sterna, morao je da je smiri njen frizer i uveri je da svejedno izgleda fantastično.

 

Međutim, Stern ga je najblaže rečeno primetio, ali umešala se tadašnja urednica Voga, opaka Dajana Vrilend, sa rečima: Ništa nije dosadnije nego savršena ženska koža. Žene sa ožiljcima su prelepe.

 

foto: Profimedia

Koliko god zvučalo ohrabrujuće, Stern je na kraju obrisao ožiljak sa većine fotografija, a ožiljak nije vidljiv ni na fotografijama sa seta filma Something's Got to Give.

 

Ironično, na snimanju istoimenog filma, Merilin je prvi put dobila dopuštenje da pokaže pupak, što je sama glumica prokomentarisala rečima: Valjda su oni koji cenzurišu napokon voljni da priznaju da i žene imaju pupak!

 

 

makonda-tracker