neponovljiva

KADA SU JE PITALI ŠTA NOSI U KREVETU, REKLA JE – SAMO PET KAPI ŠANELA 5: Tajna neponovljive lepote Merilin Monro krije se u ovoj rutini NEGE I ŠMINKANJA!

0

Ako želite da izgledate kao u zlatnom dobu Holivuda, možete se pridržavati rutine ove slavne filmske dive.

 Merilin Monro
Merilin Monrofoto: Profimedia

Norma Džin Mortenson, poznatija pod umetničkim imenom Merilin Monro, rodila se 1. juna 1926. godine u Los Anđelesu. Ovu slavnu lepoticu i holivudsku divu i danas mnogi smatraju jednom od najlepših žena svih vremena. A u čemu je bila tajna njene lepote?

 

Negovana kosa

 

Jedan od zaštitnih znakova Merilin Monro, bila je i njena kosa. Još u mlađim danima je prešla iz njene smeđe u platinastu boju i to je bio pun pogodak. Uz to je negovala je svoje lokne i uvek izgledala zanosno.

 

Blistava koža

 

Održavanje kože bilo je ključno za lepotu. Ona je hidrirala kožu skoro po ceo dan, ali obavezno ujutru i uveče. Takođe je koristila i kremu protiv ožiljaka, specijalno napravljenu za nju, koja joj je ublažilia ožiljke na stomaku. Nije neophodno da se "mackate" po ceo dan, ali u svoju rutinu obavezno uvrstite korišćenje dnevne i noćne kreme.

 

merilin i danas važi za neponovljivu divu
merilin i danas važi za neponovljivu divufoto: Instagram/printscreen

 

Mačkaste oči

 

Ovaj veoma jednostavan trik, činio je da umesto "teških kapaka", oči izgledaju mačkasto i zavodnički. U svojoj kozmetičkoj torbici uvek je imala crni i braon krejon. Krejon možete staviti duž čitave ivice kapka ili samo na krajeve, u svakom slučaju dobićete svežiji izgled lica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker