malo poznati detalji

JEDAN GLUMAC MU JE ZAKLETI NEPRIJATELJ, UMALO DA PROMENI IME: 5 zanimljivih činjenica o Leonardu Dikapriju koje SIGURNO niste znali

0

Jedan od najuspešnijih i najpopularnijih glumaca na planeti danas slavi 45. rođendan. U to ime, otkrivamo vam neke zanimljive činjenice o njegovom životu...

 

Ljubav prema prirodi mu je umalo došla glave

 

foto: Profimedia

Dok je ronio u blizini obale Južnoafričke Republike 2006. godine, Leo se našao ispred svoje najveće noćne more - velike bele ajkule! Životinja je plivala za tunom koja je bila u blizini glumca i iznenada se našla ispred kaveza u kojem se Leonardo nalazio. Glumac se povukao na dno kaveza i ajkula je nakon izvesnog vremena izgubila interesovanje za njega.

 

Naravno, danas je susret s ajkulom na vrhu liste njegovih najvećih strahova.

 

 

Tečno govori nemački

 

foto: Profimedia

Glumčeva majka je rođena u Nemačkoj, a evropsko poreklo joj je uvek bilo izuzetno važno. Zbog toga je sina naučila svoj maternji jezik dok je još bio dečak, a budući da su Leovi roditelji razveli, pa je odrastao s mamom i bakom, ovaj jezik govori tečno.

 

Malo je falilo da ga ne znamo kao Lea

 

foto: Profimedia

Kada je imao 10 godina, agent ga je posavetovao da promeni ime u Leni Vilijams kako bi bio privlačniji filmadžijama. On je to odbio i ispostavilo se je doneo pravu odluku.

 

 

makonda-tracker