malo poznati detalji

JEDAN GLUMAC MU JE ZAKLETI NEPRIJATELJ, UMALO DA PROMENI IME: 5 zanimljivih činjenica o Leonardu Dikapriju koje SIGURNO niste znali

0

Jedan od najuspešnijih i najpopularnijih glumaca na planeti danas slavi 45. rođendan. U to ime, otkrivamo vam neke zanimljive činjenice o njegovom životu...

foto: Profimedia

Uprkos tome što je Dikaprio izuzetno misteriozan kada je u pitanju njegov privatni život - šuška se da se naljutio na Blejk Lajvli dok su se zabavljali jer je jednoj prijateljici otkrila da Leo voli kečap (?!), mediji su tokom proteklih godina otkrili neke veoma zanimljive činjenice o njegovoj privatnosti.

 

 

Ima ćerku... na neki način

 

foto: Profimedia

Dok je snimao film Krvavi dijamant, Leo je sarađivao s mališanima iz jednog sirotišta iz Mozambika. Tada se zbližio s jednom devojčicom - toliko da su i jedanaest godina kasnije u kontaktu. Strani mediji pišu da ju je na neki način usvojio, ali ne pravno: ona ne živi s njim, niti je glumac odgaja, ali su u kontaktu, svakog meseca joj šalje novac za život i hranu i upućen je u njen život.

 

Mark Volberg je bio njegov zakleti neprijatelj

 

foto: Profimedia

Dok su zajedno snimali film Košarkaški dnevnici, Leonardo i Mark nisu mogli da se podnesu. Kako je Volberg svojevremeno ispričao, Leonardo je rekao da ne želi da glumi pored Markija Marka, što je bilo Volbergovog umetničko ime dok se bavio hop-hopom. Ni on nije bio oduševljen Dikapriom, priznaje.

 

Međutim, kada su počeli da sarađujuju, bili su prinuđeni da priznaju da su obojica dobri glumci.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker