nije joj jasno

Malenoj Šajlo je razvod najteže pao: Ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli preklinje majku da joj ispuni veliku želju

1

Dok bivši par i njihova deca nastavljaju dalje sa svojim dinamičnim životima, prvo biološko dete Anđeline Džoli i Breda Pita još uvek ne može da se pomiri s razvodom, pišu američki mediji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Uprkos tome da što šestoro dece koje je nekadašnji par dobio viđa svog oca tokom poseta u kontrolisanim uslovima (nadgledanim), jedanaestogodišnjoj Šajlo to nije dovoljno, zbog čega ona moli svoju majku Anđelinu da provodi više vremena s Bredom, tvrdi NW.

 

Sve što je želeo bilo je da provede Dan očeva sa svojom decom: Bred je isplanirao jedan savršen dan - Anđelina je imala drugačije planove

 

- Šajlo nije isto dete koje je bila pre Bredovog i Endžinog rastanka - rekao je izvor blizak bivšem paru za ovaj magazin. - Nije joj jasno zbog čega Bred ne može da bude s njima tokom porodičnog putovanja do Diznilenda.

 

foto: Profimedia

Bred održava kontakt s malenom Šajlo, Medoksom, Paksom, Zaharom, Vivijen i Noksom, ali najstarijem biološkom detetu Anđeline Džoli i Breda Pita je teško jer skoro 12 meseci nije bila nasamo sa svojim ocem.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker