Odricanja, odricanja...

Prognoza kaže - biće princeza do kraja 2017. godine: Zašto se tačno Megan Markl odriče slobode i sopstvenog identiteta

0

Princ Hari veoma je oprezan po pitanju venčanja. On dragoj Megan Markl diplomatski pokušava da objasni da će kao princeza mnogo lakše ispuniti svoj san da se bavi humanitarnim radom. Ali ipak, za sve to, potrebna su mnoga odricanja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Megan Markl koja se proslavila ulogom Rejčel Zejn u seriji "Suits" uživa u ljubavi nisakim drugim do s princom Harijem. Iako svadba još uvek nije potvrđena, kladionice prognoziraju da će tridesetpetogodišnja lepotica postati princeza do kraja tekuće godine.

foto: Profimedia

Takođe, aktivno kruže glasine da glumica nije spremna da se odrekne slobode i sopstvenog identiteta, što će poznavajući pređašnju politiku engleskog Dvora verovatno u budućnosti predstavljati veliki problem za nju...

 

Šuškalo se da će joj Pipa zabraniti dolazak: Megan Markl nije bilo dopušteno da sedi pored Harija na venčanju godine

 

Sudeći prema izvorima, tridesetdvogodišnji princ je smrtno zaljubljen u Megan. Pre samo nekoliko dana potrošio je hiljade dolara na delo visoke umetnosti za koji je rečeno da je namenjen "vrlo specijalnoj osobi", piše Stil. Tabloidi pretpostavljaju da je slika na kojoj se dečak i devojčica drže za ruke, a ispod stoji tekst "Everybody Needs Somebody To Love" kupio upravo za Megan.

foto: Profimedia

Karijera glumice je očigledno stavila njihovu vezu na test, jer su naporna i dugotrajna snimanja odvojila par na duže periode u zadnjih godinu dana.

Postavlja se večno pitanje - može li ljubav nadvladati sve te prepreke i prisiliti Megan na veliku žrtvu?

foto: Profimedia

 

makonda-tracker