Dom iz snova

Đoković napravio PRAVI IZBOR: Luksuzni stan sa pogledom na okean za Novaka, Jelenu, Stefana i bebicu koja je na putu (FOTO)

3
Iako zbog povrede ne učestvuje na turniru u Majamiju, planovi porodice slavnog tenisera u ovom delu sveta uopšte nisu propali! Đokovići će uživati u predivnom domu sa pogledom na plažu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ove godine zbog povrede ne učestvuje na turniru u Majamiju. Međutim, sigurno je da ima lepe planove za boravak u ovom delu sveta!

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

On je tu, naime, nedavno kupio prelepi stan sa pogledom na plažu.

 

Okreću drugi list: Ana i Švajni NAKON SELIDBE uređuju svoj dom po staroj kineskoj metodi!

 

U pitanju je nekretnina koja ima tri spavaće sobe i nalazi se u novom stambenom kompleksu "Eighty Seven Park" (koji je projektovao slavni arhitekta Renco Pjano).

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Osim što pruža neverovatan pogled na Atlanski okean, Novak će u novom domu uživati u bazenu i privatnom parku u kojem će nesumnjivo provoditi dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom, i bebom koja je na putu.

 

Luksuzno potkrovlje u kome vlada harmoničan spoj modernih elemenata: Ivana Selakov otvorila vrata svog NOVOG doma (VIDEO)

 

Koliko ovaj luksuz košta?

Vest da je Đoković kupio ovu nekretninu objavljena je u januaru, a sada je otkrivena i cena! Našeg tenisera će ovaj stan koštati i do 8,9 miliona dolara, prenosi "The Real Deal".

 

makonda-tracker