prva ljubav

Nakon razlaza od voditeljke, oženio se poznatom pevačicom: Znate li s kojim sportistom Branka Nevistić ima sina?

1

Ko je bio prvi muž Branke Nevistić s kojim ima sina Luku?

PRVI MUŽ BRANKE NEVESIĆ JE POZNATI KOŠARKAŠ
PRVI MUŽ BRANKE NEVESIĆ JE POZNATI KOŠARKAŠ foto: Instagram / corallo_verde

Voditeljka Branka Nevistić svojevremeno je bila jedna od najomiljenijih TV lica. Uprkos tome ona je odlučila da se povuče sa malih ekrana. 

 

2014. godine Branka je uplovila u brak sa poznatim biznismenom Branislavom Grujićem, s kojim od tada uživa u skladnom braku i ljubavi.

 

Branku više nemamo priliku da vidimo pred objektivom kamere, jer sa suprugom uživa u luksuznim putovanjima i svim čulima uživa u životu. 

 

 

Ono što su mnogi zaboravili jeste činjenica da je Branka pre nego što se udala za Branislava bila u braku sa našim poznatim košarkašem, Momčilom Lavrnićem sa kojim je dobila sina Luku.

 

Čak i tada, kada je bila omiljeno TV lice Branka nije često o svom privatnom životu govorila u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste to da je Momčilo nakon razvoda od Branke uplovio u vezu sa našom poznatom pevačicom Anom Stanić, s kojom je i danas u braku. 

 

 

Retki su trenuci kada nam Branka dozvoli da zavirimo u njen privatni život, ali zahvaljujući društvenim mrežama jednom prilikom smo imali mogućnost da vidimo kako Luka danas izgleda. 

 

Ako je suditi prema fotografiji, Luka je izrastao u prelepog momka, a mnogi kažu da je lepotu nasledio na mamu, dok je visok na tatu. 

 

SIN LUKA JE BRANKIN NAJVEĆI PONOS
SIN LUKA JE BRANKIN NAJVEĆI PONOSfoto: Instagram / corallo_verde

 

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, Luka je mlad, perspektivan momak, dečko koji se školovao u inostranstvu i u kojeg su roditelji ulagali mnogo kako bi postao momak za primer na kojeg su oboje ponosni. 

 

Bonus video:

Voditeljka se obukla u dres reprezentacije u jutranjem programu

 

makonda-tracker