kao magična voda

Kao da joj TEČNO SREBRO miluje telo: Čudesna haljina sa 150.000 hiljada kristala pred kojom su se Parižani poklonili

0

Kendal Džener juče je nosila haljinu rađenu po meri na koju su ručno ušivene stotine hiljada kristala i koja hipnotiše pri svakom koraku

Kendal Džener u srebrnoj haljini na reviji
Kendal Džener u srebrnoj haljini na revijifoto: EPA-EFE/Mohammed Badra

U podnožju Ajfelove kule prve večeri oktobra održan je jedan od modnih događaja koji su se najželjnije iščekivali ove godine.


U okviru Nedelje mode u Parizu, organizovana je revija na kojoj su pistom prošetale neke od najlepših žena današnjice, koje su otelotvorile jedinstvenu viziju inkluzije i sestrinstva, ispred brenda L’Oréal Paris.


Na pisti smo videli mnoge slavne manekenke, glumice i pevačice, a najviše se danas priča o šetnji modela Kendal Džener. Rijaliti zvezda i supermodel ponovo je na meti kritika da joj je pri hodu nedostajao "iks faktor" koji jedna manekenka mora da ima, ali niko nema dileme u vezi sa njenim stilom – kreacija koju je nosila je modno remek-delo.

 

Kendal je izašla na pistu u toaleti čiji dizajn potpisuje Ludovik de Sent Sernin, a u pitanju je moderan i bajkovit osvrt na klasičnu slip haljinu.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra


Članica porodice Kardašijan-Džener pojavila se u srebrnom komadu s tankim bretelama, srcolikim dekolteom i decentnim pertlanjem u predelu grudi, koji je pripijen uz telo i ističe njegovu vitkost. Kako je otkriveno na zvaničnom profilu ovog kreatora, Kendalina haljina je ručno šivena u pariskom ateljeu, a nju krasi čak 150.000 svarovski kristala.

 


Zahvaljujući odsjaju ove božanstvene toalete, ona je delovala eterično, nestvarno i gotovo vilinski pri koračanju, u čemu su pomogli i blago lepršavi kroj i lagani materijal od kog je haljina izrađena.

Ova ženstvena haljina podseća na model koji je dizajner po meri nedavno radio za pevačicu Oliviju Rodrigo, ali je ona imala okrugao izrez i nije ukrašena vezivanjem u predelu grudi.

 

 

 

 

makonda-tracker