venčanje na obali mora

Venčanica stiže iz Njujorka, a Ceca sprema POSEBAN DAR: Otkriveni detalji svadbe Anastasije i Nemanje Gudelja

1

Polako se bliži momenat prve od još dve velike planirane svadbene proslave

Nemanje i Anastasije Gudelj, a oni su imali specijalne želje za taj poseban dan. 

 

Nemanja i Anastasija Gudelj su podelili zaduženja oko svadbenih proslava u Španiji i u Beogradu
Nemanja i Anastasija Gudelj su podelili zaduženja oko svadbenih proslava u Španiji i u Beogradufoto: @raznatovicanastasija/Instagram

Nemanja i Anastasija Gudelj nedavno su na tajnoj ceremoniji stali na "ludi kamen", a otkriveno je i da spremaju barem još dve velike svadbene proslave. 

 

Jedna proslava biće na obali mora u Španiji, a nakon toga održaće se i velika srpska svadba u Beogradu.

 

- Kada su odlučili da naprave svadbu, iako su venčanje obavili tajno, znali su da će biti problem organizacija jer oboje imaju širok krug rodbine i prijatelja koji su rasuti svuda po svetu. Na kraju je pala odluka da romantično slavlje na obali mora da bude u Španiji, kojem će prisustvovati nabliži članovi porodice i Nemanjini klupski igrači, a onda prava srpska svadba u Beogradu sa svatovima iz Srbije. Svadba u Španiji trebalo bi da bude do kraja godine, a beogradska u sledećoj -  otkriva izvor blizak Nemanji i Anastasijii.

 

Nemanja i Anastasija Gudelj venčaće se na obali mora u Španiji do kraja ove godine
Nemanja i Anastasija Gudelj venčaće se na obali mora u Španiji do kraja ove godine foto: Instagram / anastasijaražnatović

I Nemanja i Anastasija su okupirani obavezama i željama oko proslave, sa tim da se bave različitim stvarima. 

 

- Dok Anastasija vodi brigu o venčanici i haljini koju bi obukla kasnije, Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni. Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim delovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model. Radi se po njenim merama. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane - kaže izvor za Blic, a prenosi Kurir.

 

Izvor dodaje da će na proslavi u Španiji biti oko 50 zvanica. među kojima će biti njihovi prijatelji iz Sevilje, u kojoj Nemanja nastupa za istoimeni fudbalski klub, njegove kolege fudbaleri, kao i Anastasijina porodica i kuma iz Srbije.

 

Anastasija vodi brigu oko venčanice, a Nemanje oko menija na svadbi
Anastasija vodi brigu oko venčanice, a Nemanje oko menija na svadbi foto: Instagram/raznatovicanastasija

Sobe su već rezevisane jednom od najotmenijih španskih hotela, a Svetlana Ceca Ražnatović će prvi put posetiti kuću koju su Anastasija i Gudelj kupili u Španiji.

 

Mladenci su platili i avionske karte za brojne goste, a na slavlju se svakako očekuju i i Veljko i Bogdana sa decom.

 

Svadba u Srbiji 

 

Svadba u Srbiji će btii mnogo veća od ove u Španiji i trebalo bi da se održi sledeće godine, kada Nemanja bude imao više vremena od profesionalnih obaveza. 

 

- Tu će i Ceca imati svoj deo zvanica, kao i Gudelji čija rodbina je u Trebinju. Nekoliko kuvara će raditi na specijalnom meniju, a dekorateri već uveliko prave nacrte kako bi sve trebalo da izgleda uz pompezni vatromet i tortu na nekoliko spratova. Anastasija je sada baš u haosu jer osim što radi na izboru venčanice i opremanju enterijera nove kuće, mora da se bavi i dekoracijom ali i ostalim sitnicama oko venčanja - kaže isti izvor.

 

Svetlana Ceca Ražnatović je spremila poseban svadbeni poklon za Nemanju i Anastasiju Gudelj
Svetlana Ceca Ražnatović je spremila poseban svadbeni poklon za Nemanju i Anastasiju Gudelj foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Specijalan svadbeni dar od Cece

 

Pošto je Nemanji već počela fudbalska sezona u njegovoj Sevilji, mladenci ne mogu sada da odu na medeni mesec.

 

Međutim, po informacijama Blica i Kurira, mladenci planiraju odlazak na egzotičnu destinaciju koji će platiti Ceca.

 

Kada Nemanji obaveze to budu dozvolile, novopečeni bračni par će otići na svoje svadbeno putovanje. Šuška se da je osim medenog meseca, Ceca spemila i druge poklone koji će biti posebno iznenađenje.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker