zaista predivno

Mnogi kažu da u MRČAJEVCIMA LEPŠEG NEMA: Zavirite na luksuzno porodično imanje Miroslava Ilića od kojeg zastaje dah

1

Godine vrednog truda i rada Miroslav je uložio kako bi u svom rodnom gradu napravio malu oazu mira u kojoj uživa sa porodicom 

KUĆA MIROSLAVA ILIĆA U MRČAJEVCIMA FOTO
KUĆA MIROSLAVA ILIĆA U MRČAJEVCIMA FOTO foto: Ana Paunković

Pevač Miroslav Ilić ponosno nosi titulu Slavuja iz Mrčajevaca. Svoju karijeru započeo je kao veoma mlad čovek, a danas, 40 godina kasnije on uživa u slavi i pravi koncerte na koje dolaze svi koji su željni dobre muzike koja je lek za dušu.

 

O životu Miroslava Ilića se često pisalo u medijima iako on nije neko ko je želeo da se o njemu priča zbog privatnih stvari, već isključivo zbog muzike. 

 

Miroslav se trudio da izgradi skladnu porodicu i da svoj dom svije daleko od znatiželjnih pogleda javnosti, pa je rešio da kuću izgradi daleko od prestonice, u srcu rodnih Mrčajevaca

 

Tu je napravio pravi luksuzni raj, a oni koji su imali priliku da ga vide kažu da u okolini lepše kuće nema. Miroslav je odlučio da staru kuću renovira, proširi i podigne za još jedan sprat, ali to nije sve.

 

I drugu kuću je sredio, a dvorište pretvorio u pravi mali raj ispunjen cvećem. Tu je i neizostavni roštilj, oko kojeg se često porodica okupi i uživa u specijalitetima koje Miroslavljeva supruga sprema za sve

 

Ipak, ono čemu se svi leti najviše raduju jeste i veliki bazen u koji je savršeno mesto za rashlađivanje tokom toplih letnjih dana. Njemu se, čini se, najviše raduju unucu, koji deku zbog ovog neizmerno vole.

1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić

 

- Mnogo je vezan za Mrčajevce, ovde je jako često, a tek planira da dolazi. Voli da održava baštu, da radi sa cvećem... Kada smo bili u Holandiji jednom prilikom, išli smo da uzmemo specijalno seme za cveće, jer oni tamo imaju najbolje primerke. Iako je već postao popularan, često je dolazio da pomaže svom ocu Žiki - govorio je Miša Mijatović u Amidži šou.

 

- Specifičan je jer je ovde Miroslav počeo da igra, a kasnije smo mi nastavili. Bio je i član skupštine Crvene zvezde. Godinama je vatreni navijač. To svi već znaju. Bio je pravi sportista, za razliku od ostalih koji nisu znali da gube. Koncert je mogao da propusti ali utakmicu nikada - dodao je Mijatović.

 

- Vikendica je njegov omiljeni kutak, jeli smo, pili, pravili roštilj. Ovo je njegovo omiljeno mesto - dodao je.

 

Bonus video:

Lepa Brena o tome kako je htela da odustane od karijere

 

 

 

makonda-tracker