duh praznika

Preslatki IRVASI, kugle, svetiljke i sve začinjeno LJUBAVLJU: Novogodišnja magija stigla u dom Nataše Pavlović

0

Euforija oko praznika polako ulazi u domove, a Nataša Pavlović je podelila deo praznične atmosfere iz svog doma dok je sa sinom kitilia jelku 

NOVOGODIŠNJA EUFORIJA U DOMU NATAŠE PAVLOVIĆ
NOVOGODIŠNJA EUFORIJA U DOMU NATAŠE PAVLOVIĆ foto: Instagram / prakticnazena_

Praznici nam polako kucaju na vrata i mnogi domovi su već zasijali u novogodišnjem ruhu.

 

Brojne poznate ličnosti već su pokazale kako u njihovim kućama i stanovima izgledaju praznici, a ni Nataša Pavlović nije odolela, a da deo atmosfere iz svog doma ne podeli sa svojim vrenim pratiocima.

 

Kao i svake godine do sada, njen najverniji pomoćnik je bio njen sin, koji se potrudio da mami pomogne ne samo u odabiru ukrasa, već i u njihovom kačenju, a uz to je, naravno, išlo i maženje, ljubljenje i grljenje

 

 

Stan Nataše i njene porodice oživeo je prazničnim duhom, a ono što je sve oduševilo jeste predanost i strpljenje s kojim su majka i sin kitili novogodišnju jelku.

 

1 / 5 Foto: Instagram / natasapavlovic

 

Oko njih je bilo more ukrasa, a među njima se baškario i jedan irvas, sneško i neizostavan deo svakog svake Nove godine, taj čuveni Deda Mraz.

 

Nataša je pažljivo ukrasila jelku, okitila je, a potom na nju stavila svetiljke koje su sijale u mnogo sitnih iskrica i činile da sve izgleda kao iz bajke. 

 

Bonus video:

Novogodišnja jelka od lisnatog testa 

 

makonda-tracker