magija

Preko leđa samo LANČIĆ – tako da KLECAJU KOLENA: Snežana Borjan izdanjem koje nije za STIDLJIVE očarala Beograd

3

Ovakav stajlnig mogu da ponesu samo devojke s mnogo samopouzdanja 

foto: Instagram / snezanafi
foto: Instagram / snezanafi

Kada se spomene Snežana Borjan mnogima je prva asocijacija veoma zgodna dama fantastičnog osećaja za modu, koja pomera granice i čini da i žene i muškarci uzdahnu kad je vide.

 

Od kako je znamo ona je atraktivna, uvek s linijom na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke. 

 

I večeras, ona je učinila da Beograd na tren zastane. Odabirom garderobe ove večeri, Snežana je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena naših sportista. 

 

 

Ovog puta, Snežana je odabrala crnu haljinu sa skroz otvorenim leđima, preko kojih je padao samo tanki lanac u zlatnoj boji. Njena kao izvajana linija nadzirala se ispod tanke, crne tkanine koja je pratila liniju tela i činila da izgleda moćno.

 

Kosu je pokupila u opuštenu punđu iz koje su se otela dva, tri pramena koja su pala niz vrat. Opuštena, razbarušena frizura savršeno se uklopila sa čitavom toaletom, a Snežana cele večeri nije skidala osmeh s lica.

 

Ceo stajling upotpunila je sandalama sa visokom štiklom koje su imale tanke kaišiće prekrivene cirkonima.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Još jednom Snežana je održala lekciju iz stila. I ne samo to. Učinila je da žene shvate da ulaganjem u sebe, svoje zdravlje, zdravu ishranu i vežbanje mogu postići sve što žele.

 

Takođe, osim spoljašnje važna je i ona unutrašnja lepota, a čini se da njoj ne manjka ni jedne, pa se slobodno može reći da je jedna najlepših Srpkinja.

Bonus video:

 

Kako vežba Snežana Borjan?

 

 

makonda-tracker