sa-vr-še-no

Tamara Dragičević ZNA KAKO FASCINIRATI: Komplet boje karamele kakav svaka žena treba da ima na jesen

0

Glumica je odabrala jaknu i suknju u nijansi kojom je nedavno oplemenila svoju frizuru i postigla božanstven i vrlo elegantan look

Tamara Dragičević je modna inspiracija uvek i svugde
Tamara Dragičević je modna inspiracija uvek i svugdefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Tamara Dragičević ne greši kada je moda u pitanju, pa je svako njeno modno izdanje prava inspiracija, a nakon što nas je oduševljavala celog leta – na red je došla jesenja sezona!


Šarmantna glumica sjajno pliva i u ovom stilu, pa je nekoliko puta proteklih nedelja pokazala vrlo trendi odevne kombinacije, od kojih je najefektnija bila plišana haljina na premijeri filma "Čuvari formule".


Sada je Tamara pozirala u kompletu koji može da se nosi i u svečanijim prilikama, ali i na posao, a reč je o dvodelnom setu od kože koji zrači jesenjom atmosferom.

 

Ona je podelila fotografije na kojima je vidimo u jaganoj jaknici s velikim džepovima, kao i u upečatljivoj suknji A-kroja od istog materijala. Oba komada su u vrlo nežne boje karamele i imaju presvučene dugmiće iste nijanse.

 


Suknje na kopčanje koje se postepeno šire su uvek trendi i vrlo romantičan komad, a model koji je glumica odabrala izgleda veoma otmeno zahvaljujući neutralnoj, zemljanoj nijansi.

 

Ovakve kombinacije su sjajan način da se lako postigne damski look, naročito u kombinaciji sa svedenim topom ili bluzom, a Tamara je odabrala jednostavnu crnu majicu s dubokim V-izrezom.


Boja karamele sjajno se uklopila sa svetlosmeđim pramenovima u njenoj kosi i naočarima za sunce s braon okvirima.

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker