detalji su nestvarni

Moderno, tradicionalno i – kokoške! Kuća Jelene bin Drai i zgodnog šeika je komad raja koji morate da vidite

2

Već deceniju i po, slavna manekenka uživa pored poznatog arapskog šeika s kojim je zasnovala veliku porodicu, a njihov dom je sinonim za luksuz

Jelena bin Drai i Said bin Drai u braku su od 2007. godine
Jelena bin Drai i Said bin Drai u braku su od 2007. godinefoto: jelenabindrai, Instagram

Čuvena manekenka Jelena bin Drai, koju smo upoznali i zavoleli kao Jelenu Jakovljević, kada postala Mis Jugoslavije i zvanično najlepša devojka države, odavno ne živi u domovini.


Ona se mlada otisnula u svet i gradila uspešnu karijeru u modelingu, a nakon života u Milanu, 2001. godine je prešla u Dubai i ubrzo postala jedan od najuspešnijh modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


Tamo je upoznala čoveka svog života Saida bin Draia, za kog se udala 2007, na raskošnoj ceremoniji koja je okupila oko 300 zvanica.


Par danas ima četvoro dece: Asju, Hilala, Hamdana i Rašida i uživaju u porodičnoj idili, a skrasili su se u luksuznoj vili kakvu obično zamišljamo kada pričamo o arapskom visokom društvu.

Kako izgleda kuća Jelene bin Drai?

 

Jelena bin Drai već neko vreme nije aktivna na Instagramu, a i dok je bila, delila je detalje o svojoj svakodnevici "na kašičicu". Zbog toga nismo imali mnogo prilike da vidimo njen dom, ali svaki put nas je oduševila.

 


Kao su mediji pisali, životni prostor Saida i Jelene bin Drai je glamurozna vila na plaži, a par navodno uz to ima i ogroman bazen, pa imaju mnogo mogućnosti da se opuste i osveže u vrelim danima. Kuća je okružena zelenilom i mnoštvom raznobojnog cveća, a sve upotpunjuje predivan pogled.

Manekenka je jednom prilikom pokazala da u njemu žive tzv. ukrasne kokoške, koje ambijent svakako čine interesantnijim.

 

Kokoške u dvorištu Jelene bin Drai
Kokoške u dvorištu Jelene bin Draifoto: Instagram, jelenabindrai

Što se tiče nameštaja, Bin Draijevi su uredili svoj dom kombinujući moderno i tradicionalno, a dominantna je bela boja, uz druge u svetlim tonovima.

1 / 13 Foto: Instagram, jelenabindrai/

Iako je vila uređena luksuzno, ona odiše i porodičnom toplinom i očigledno je mnogo pažnje posvećeno udobnosti, pa je tu mnogo komfornih sofi i jastučića.

 

BONUS VIDEO

3 greške u uređenju enterijera

 

makonda-tracker