teška situacija

"Tačno je, postupak je u toku": Jovana Balašević potvrdila da je prijavila supruga za nasilje

0

Jovana Balašević se oglasila nakon pisanja medija da je prijavila muža za nasilje.

Jovana Balašević
Jovana Balašević foto: Dragana Udovičić

Glumica Jovana Balašaević potvrdila je da prijavila svog nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje.

 

Aleksandar Jovanović je poznato lice iz javnog života. On se bavi muzikom i politikom. Imao je prilke da nastupa kao di džej po klubovima i na festivalu Egzit.

 

Neko vreme je bio predsednik Skupštine grada Novog Sada, a pre nekoliko godina je osnovao političku organizaciju - Akciju progresivne Vojvodine.

 

Ćerka našeg slavnog kantautora Đorđa Balaševića se na taj korak odlučila nakon incidenta koji se desio u subotu.

 

Po pisanju Telegrafa, Jovana je tada došla do stana u kome je živela sa Aleksandrom kako bi odnela svoje stvari, sa namerom da se iseli.

Međutim, tada je došlo do verbalnog sukoba, nakon kojeg je Aleksandar zaključao Jovanu i pretio joj da je neće pustiti da izađe.

 

Kada je Jovana uz pomoć svoje majke pozvala policiju, Aleksandar je ipak pustio, a ona je policiji rekla, piše Telegraf, da već godinama trpi psihičko nasilje od nevenčanog supruga.

 

Nakon ovog nemilog događaja sa partnerom sa kojim je živela 10 godina i dobila dvoje dece, Jovana se javno oglasila i potvrdila da se ovaj incident zaista dogodio.

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me - rekla je Balaševićeva za Blic.

 

 

makonda-tracker