Ušuškano i moderno

Nakon 20 godina ljubavi stvorili su - RAJ NA ZEMLJI: Ovo je porodični dom Maje Nikolić i njenog supruga Aleksandra

2

Mnogo ljubavi i pažnje lepa voditeljka je uložila u mesto koje naziva svojim domom 

Porodični dom Maje Nikolić odiše elegancijom i toplinom
Porodični dom Maje Nikolić odiše elegancijom i toplinom foto: Instagram / majanikolic

Jedna od naših najlepših voditeljki, Maja Nikolić godinama je na javnoj sceni i uprkos tome, o njoj se gotovo nikada nije mogla pročitati ni jedna ružna reč. Ona je duže od 20 godina u srećnom braku sa Aleksandrom Nikolićem, nekadašnjim savetnikom predsednika Tomislava Nikolića.

 

Njihova ljubavna priča jedna je od najlepših i najskladnijih među javnim ličnosti, a koliko su i dalje zaljubljeni najbolje pokazuju zajedničke fotografije koje s vremena na vreme objavljuju na društvenim mrežama.

 


Oni su u braku duže od dve decenije i dobii su troje dece: ćerkice Teu i Tiju i sina Darka, a njihov porodični život zaista bi se mogao nazvati idiličnim. Jedan od važnih faktora jeste i činjenica da su Aleksandar i Maja divni roditelji.

 

Njih dvoje su godinama vredno radili kako bi sebi i svojoj deci obezbedili lep i topao porodični dom. I ako je suditi prema fotografijama sa društvenih mreža i te kako su upeli u tome. 

 

 

Maja je pasionirani ljubitelj književnosti, obožava da čita, pa ne iznenađuje što je posebno mesto u dnevnoj sobi voditeljke zauzela mala kućna biblioteka u kojoj čuva najdraža dela koja je pročitala. 

 

Cela kuća je u pastelnim bojama, sa masivnim, udobnim nameštajem i detaljima koji su za Maju veoma bitni. Na zidovima se nalaze prava mala umetnička dela, a na policama fotografije i figurice koje prostoru daju posebnu čar. 

 

 

Voditeljka je veliki ljubitelj životinja, a društvo u stanu joj pravi i mali beli psa, maltezer koji jedva čeka vreme kada voditeljka može da napravi predah od posla kako bi se družio sa njom. 

 

Lepa voditeljka je oduvek volela kuću, pa je tako njen dom ušuškan zelenilu, a omiljeno mesto gde sa decom uživa tokom lepih letnjih dana jeste uređena bašta.

 

 

Čini se da je to jedno od omiljenih mesta cele porodice, a kako i ne bi bilo kad je skriveno od znatiželjnih pogleda i predstavlja idealan način da se pobegne od užasne letnje gužve, vreve i žege tokom vrelih letnjih dana.

 

Porodični dom je mesto na kojem se rado svi okupljaju, ali i ono malo parče raja gde provdoe najlepše trenutke sa prijateljma, širom porodicom i ljudima koji imaju posebno mesto u njihovim životima. 

 

Bonus video:

 

Pevačica Maja Nikolić o Karleuši

 

 

 

makonda-tracker