tužno

Lepa Brena, Dragana Mirković, Katarina Grujuć... Koleginice se od Igora Starovića opraštaju POTRESNIM rečima

0

Pevač je posle kreće bolesti preminuo u 56. godini. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Mnogi sa estrade su ostali potreseni zbog velikog gubitka. Niko ne može da veruje da ih je napistio popularni pevač. 

 

 

Njegove kolege uputile su potresne oproštajne poruke. Pevačica Lepa Brena za Kurir je opisala kako se oseća.

 

Lepa Brena
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Jako mi je žao, veoma sam se potresla. Igor je bio jedan divan čovek, generacija pevača koji su vodili računa o svemu - ponašanju, izboru pesama, obraćanju ljudima sa puno etike i empatije. Divno je pevao i imao je mnogo dobru dušu. Neka mu je laka zemlja. Njegovoj porodici želim da izrazim iskreno saučešće — rekla je Brena.

 

Oglasila se i Dragana Mirković koja je odmah istakla kako se oseća: 

 

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

 

 Duboko sam potresena tužnom vešću da nas je napustio tako divan i talentovan čovek kao što je Igor. Nažalost, u poslednje vreme sve više je informacija o preranom odlasku dragih ljudi koji su još mnogo toga mogli da urade i daju. Moje iskreno saučešće i moje misli su pre svega u ovom trenutku sa njegovom porodicom. Trudiću se da u godinama koje predstoje sačuvam uspomenu na njega kako kroz svoju televiziju tako i izvođenjem pesme koju smo zajedno snimili — rekla je Dragana Mirković.

 

 

Podsetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali omiljeni publike.

 

— U šoku sam, to mi je bio jako dobar drug. Mlad čovek i bio je mnogo dobar, legenda. Povredio je rebra pre 20 godina na koncertu u Prokuplju. Tu sam ga obilazila u bolnici i kupila mu ikonu da ga čuva. U šoku sam. Zvaću njegovu rodbinu, njegovu mamu. Ne znam od čega je preminuo — rekla je Maja Nikolić za Nova.rs. 

 

Katarina Grujić
foto: Instagram

 

— Bio si moj idol i omiljeni pevač. Poznavati te bila je privilegija. Putuj sa anđelima — napisala je Katarina Grujić na Instagramu.

 

makonda-tracker