njen vitez

"I kroz smeh i kroz suze, ali UVEK ZAJEDNO ti i ja": Maja Nikolić slavi 20 godina ljubavi sa suprugom

1


Popularna voditeljka može da se pohvali jednim od najsrećnijih brakova na našoj javnoj sceni

foto: Instagram, majanikolicmaja
foto: Instagram, majanikolicmaja


Voditeljka Maja Nikolić podelila je na Instagramu fotografiju za koju je pozirala sa suprugom i iskoristila ovu priliku da mu na simpatičan način čestita godišnjicu.


Dvadeset godina, ljubavi moja! Dvadeset!!! Sve važno u mom životu je u naših dvadeset, sva moja sreća i sve što jesmo ti i ja i naša divna deca. Hvala ti za ljubav! Hvala ti za podršku! Hvala ti za ovih dvadeset i idemo dalje, i kroz smeh i kroz suze, ali uvek zajedno, uvek ti i ja – napisala je Maja.

 


Suprug Maje Nikolić je uspešni ekonomista, nekadašnji savetnik predsednika Tomislava Nikolića i državni sekretar Aleksandar Nikolić, a mediji su svojevremeno pisali da se par upoznao davne 1998. godine.

 

Njihova ljubav odolela je vremenu i životnim izazovima, a koliko su i dalje zaljubljeni najbolje pokazuju zajedničke fotografije koje s vremena na vreme objavljuju na društvenim mrežama.


U braku su dobili troje dece: ćerkice Teu i Tiju i sina Darka, a njihov porodični život zaista bi se mogao nazvati idiličnim. Jedan od važnih faktora jeste i činjenica da su Aleksandar i Maja divni roditelji.

 


Suprug i ja se trudimo da im pružimo sigurnost, da znaju kako su mama i tata uvek uz njih, ma šta se dešavalo — rekla je jednom prilikom Maja za Story.


Šarmantna voditeljka uživa u svakom trenutku sa svojim izabranikom, a jednom prilikom je na pitanje novinara ko je za nju vitez 21. veka odgovorila:


Moj muž, zato što se uvek osećam zaštićeno.

 

 

 

makonda-tracker