preko glave mu je

"Kako možeš sa babom?": Veljko Kuzmančević objavio fotografiju Verice Rakočević - opis se mnogima NEĆE DOPASTI

0

Čini se da mu je toliko dosadilo da sluša komentare da je rešio da im jednom zauvek "zapuši usta"

Veljko Kuzmančević odbrusio obožavateljkama
Veljko Kuzmančević odbrusio obožavateljkama foto: Instagram / kuzmancevicv

Poznata kreatorka Verica Rakočević postala je glavna tema dušebrižnika nakon što je uplovila u vezu sa mnogo godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem

 

Uprkos tome što su mnogi smatrali da će ta veza biti kratkog dana, oni se na ta predviđanja nisu obazirali već su svoju vezu negovali, a godine za njih nisu ništa drugo do samo jedan broj.

 

Prošle su godine i godine, nizali su se komentari, dobijao je razne savete, ali uprkos svemu, njihova ljubav je postajala sve jača i jača.

 

 

I danas, kada Verica ima 76. godina, Veljko je srećan pored nje i ne bi je menjao ni za mnogo mlađe žene. Kako bi svima odgovorio na pitanje koje mu veoma često stiže u inbox na društvenim mrežama Veljko je odlučio da objavi fotogragiju svoje voljene Verice, a opis se mnogima, koji su je potcenjivali, neće dopasti. 

 

- Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke ’Kako možeš sa babom?’ Evo, mučim se. Inače, pod vodom je još bolje - napisao je Veljko u opisu fotografije.

 

 

Iako je zagazila u osmu deceniju života Verica izgleda sjajno. Na liniji, trbušnjacima i negovnoj koži i kosi mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke i žene. 

 

Čini se da ipak možda nije sve ni u tom fizičkom izgledu. Očigledno je da su Verica i Veljko našli onu zajedničku nit koja je tu bez obrzira na to što prolaze godine, bez obzira na sve zlurade omentare i opaske. 

 

Kako izgleda imanje Verice Rakočević tokom zimskih meseci pogledajte u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker